fbpx
Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 - 17:00
Επικοινωνία: 0030 2105142269

Κινητό: 0030 6996305630

FOLLOW US:

“Εγκατάσταση, παραμετροποίηση, ρύθμιση
της πλατφόρμας.”

Στην Black point, ειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εγκατάστασης ηλεκτρονικού καταστήματος προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Με την τεχνογνωσία μας και την προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζουμε μια απρόσκοπτη διαδικασία ρύθμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι έμπειρη σε διάφορες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και κατέχει σε βάθος γνώση των λειτουργικοτήτων τους.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος περιλαμβάνουν τους ακόλουθους βασικούς τομείς:

Διαβούλευση και προγραμματισμός: Ξεκινάμε κατανοώντας τις επιχειρηματικές απαιτήσεις, τους στόχους και το κοινό-στόχο σας. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να αναλύσει τις ανάγκες σας και να προτείνει την καταλληλότερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Σας καθοδηγούμε στη φάση σχεδιασμού, βοηθώντας σας να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με λειτουργίες, πύλες πληρωμής, επιλογές αποστολής και άλλες κρίσιμες πτυχές.

Εγκατάσταση λογισμικού: Μόλις επιλεγεί η πλατφόρμα, ξεκινάμε τη διαδικασία εγκατάστασης. Οι ειδικοί μας θα εγκαταστήσουν το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου στον διακομιστή σας, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Χειριζόμαστε σχολαστικά τη διαδικασία εγκατάστασης, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε μια σταθερή και ασφαλή βάση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Προσαρμογή και σχεδιασμός: Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις μοναδικές απαιτήσεις επωνυμίας της. Η ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του e-shop, ενσωματώνοντας στοιχεία της επωνυμίας σας, όπως λογότυπα, χρωματικούς συνδυασμούς και γραμματοσειρές. Βοηθάμε επίσης στην επιλογή ή την ανάπτυξη ενός κατάλληλου θέματος ή προτύπου που ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητα της επωνυμίας σας και βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.

Διαμόρφωση και ρυθμίσεις: Οι ειδικοί μας διαμορφώνουν βασικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των πυλών πληρωμής, των φορολογικών συντελεστών, των μεθόδων αποστολής και των συστημάτων διαχείρισης παραγγελιών. Προσαρμόζουμε αυτές τις ρυθμίσεις για να ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές λειτουργίες σας, διασφαλίζοντας την ομαλή επεξεργασία των συναλλαγών και την απρόσκοπτη εκπλήρωση παραγγελιών.

Ρύθμιση προϊόντων και καταλόγου: Σας βοηθάμε στη ρύθμιση του καταλόγου προϊόντων σας, συμπεριλαμβανομένης της κατηγοριοποίησης, των χαρακτηριστικών, της τιμολόγησης και της διαχείρισης αποθεμάτων. Διασφαλίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι οργανωμένο και βελτιστοποιημένο για εύκολη πλοήγηση, επιτρέποντας στους πελάτες σας να βρίσκουν και να αγοράζουν προϊόντα χωρίς κόπο.

Ενσωμάτωση και επεκτάσεις τρίτων: Εάν απαιτείται, ενσωματώνουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με εξωτερικά συστήματα, όπως διαχείριση αποθέματος, διαχείριση σχέσεων με πελάτες (CRM) ή πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, εγκαθιστούμε και διαμορφώνουμε τυχόν απαραίτητες επεκτάσεις ή προσθήκες τρίτων που ενισχύουν τη λειτουργικότητα του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Δοκιμές και διασφάλιση ποιότητας: Πριν από τη μετάδοση, δοκιμάζουμε αυστηρά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λειτουργίες, οι λειτουργίες και οι ενσωματώσεις λειτουργούν απρόσκοπτα. Η ομάδα QA μας διενεργεί διεξοδικούς ελέγχους για να εντοπίσει και να επιλύσει τυχόν πιθανά ζητήματα ή αποκλίσεις, διασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

Εκπαίδευση και υποστήριξη: Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να σας βοηθήσουμε να διαχειρίζεστε και να λειτουργείτε αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η ομάδα μας σάς εξοπλίζει με τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την ενημέρωση προϊόντων, την επεξεργασία παραγγελιών, τη διαχείριση του αποθέματος και τη χρήση των διαθέσιμων λειτουργιών. Προσφέρουμε επίσης συνεχή τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες συντήρησης για την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών ή ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν μετά την εγκατάσταση.

Στο Black Point, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών εγκατάστασης ηλεκτρονικών καταστημάτων που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια, η τεχνική επάρκεια και η δέσμευσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για όλες τις ανάγκες σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το όραμά σας σε ένα πλήρως λειτουργικό και επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μοιραστείτε την ιδέα σας

Αφήστε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας